Praktik

Ja skolan har börjat som tur börjar det med praktik direkt. Fast en vecka till hade varit skönt. Jag är i fågelmara på ett hundhotell. Tyvärr så har vi denna veckan bara dem två dagishundarna så vi håller på och städar och fixar i boxarna. Så nästa vecka kommer det att vara fullt. Sen förutom de två dagishundarna så har ägaren själv 8st hundar. Tror jag det är. Hon föder upp chiuaua, och taxar. Så det är två chiuaua, fyra taxar korthåriga, en strävhårig taxvalp och sedan en stor jakthund. Dagishundarna är en goldentik som heter Doris hon är helt underbar. Sen är det en envis terrier som heter Frank fast vet inte vad det är för terrier han är för han är så tjock.

På uställningen i lördags var Tintin den enda amrisen föutom en liten, jättesöt valp. Ganska tur att vi inte var tvunga att köra mot honom för vi hade förlorat. Han kommer bli skitsnygg som vuxen. Så ja vi vann vår klass såklart men fick ingen bäst i ras rosett eller hp som man behöver för att gå vidare till gruppfinalerna. Men domaren sa att det berodde på pälsen. Mycke trevlig domare som sa till när Tintin gick över i galopp så jag fick springa om. Med hem fick vi med pris ändå en liten väska man lägger godis och såklart godis till det. Som Tintin såklart inte kan äta.
Inger som jag sålde min senaste hund till var där med ett gäng kineser och nuffen Nessie. Nessie blev Bäst i grupp 2.

Vi ringde veterinären igår så vi ska utesluta ohyra också. Men sen igårkväll så tittade jag igenom Tintin för att se hur mycket nya utslag det kommit. Men jag tyckte det såg ut som om det blivit färre. Jag kanske bara inbillar mig. Som tur är så har jag några veckor på mig att kolla får se hur han ser ut sen. Skulle vara jobbigt att behöva avliva honom nu han är ju min bästa kompis och så pigg och glad förövrigt.

Kram Victoria o Tintin
RSS 2.0