Länge sedan

Japp nu är det över ett år sedan jag skrev. Ska se om jag kan starta upp igen lite smått. OM nu någon vill börja läsa om kommentera.
Ja vad har hänt det senaste året. Det är ganska mycket. Jag har iaf tagit studenten och börjat jobba som dagmatte. Tintin är numera med en dag i veckan. Vilket både han och lilla dagvovven gillar mycket. Dagvovven är snart 10mån gammal och har varit lite orolig och så. Är det fortfarande på människor och vissa hundar. Är nog bra för henne att Tintin är med ibland.

Ja Tintin ja. Han är totalt friskt men kanske lite rund. Nedklippt med dessutom. Får se om vi provar oss på mer päls i framtiden. Ska få hem bra shampoo och balsam snart så får prova. Annars blir det nog kastrering som gäller.

Vi fick lite oväntat en kull kattungar för ca 6mån sedan. Sotis mamman hade gått med p-piller under nästan hela tiden så ja två var missbildade och dog snabbt. Två återstod men den ena råkade ut för en olyckshändelse när han var runt 3mån och tyvärr överlevde han det inte. Min lilla Puff är kvar och retas och busar med de andra. Han är född och uppväxt i mitt rum så han är totalt orädd för Tintin. Han hänger ofta på Tintin eller Albin som ett plåster.
Vad som har hänt mer vet jag inte riktigt. Katterna vi har hemma är Luke, Albin, Sotis, Blixt, Dixi och Puff. Vet inte vilka det var senast.
Blixt har blivit av med halva svansen. Hon var borta en vecka och kom hem med en stor stinkande klump på svansen. Vi försökte trimma bort den men då kom blod. Så vi åkte till veterinären som sa att hon troligen hade blivit biten och att det var infekterat. Så vi bestämde oss för svansen åker bort. Men nu är hon frisk och pigg.

Fyra höns kvar.

Kaninuppfödningen ska jag starta upp igen. Men denna gången med renrasiga kaniner. Först var det tänkt med svarta holländare men dem två jag köpte in blev för små. Tro mig där sjönk intresset rejält. Så nu blir det dvärgvädur i färgen zobelsiames blå. Ska få hem en hona i sommar. Så kaninerna jag har från tidigare är Merry och Freedom. Tea flyttade i somras hm vilka hade jag mer. Vet inte. Men nu har jag även holländarna Rachel och Knut. Båda är renrasiga med stamtavla men ja väger för lite. Helt underbara ändå. Rachel stannar nog livet ut men Knut får vi se.

Piff, Puff och Albin.Piff, Puff och Albin. Den svart, vita är Puff och det är han som lever. Sen Albin då såklart.
RSS 2.0