Solvalla

Förra helgen var tävlingen i Solvalla. Blev en lång dag kan jag säga med många intryck. Vi hade båda hundarna med. Bambi uppförde sig superbra och tja Jason hade ju sina stunder då jag helst ville strypa honom. Han var som vanligt med andra ord.
Första tävlingen var på förmiddagen och efter halva banan fick vi avbryta. Jason tyckte att människorna som gick utanför banan var lite läskiga. Ingen ide för han vägrade gå för det mesta.
Sen var ju tanken att vi skulle köra heelwork. Jason var rätt slut så bestämde mig för att skippa det.
Efter många långa timmar var det då dags för nästa runda rallylydnad. Vid det laget hade det regnat så Jason var väl inte så glad. Han hade även hunnit sova ett bra tag. Så jag sprang lite och försökte dra igång honom innan vi skulle in. Nja det gick väl sådär. Men vi gick in och fick till en riktigt fin bana. Jag förväntade mig bra poäng iaf ett nytt personbästa. 4poäng fick jag. Snacka om chock för nog gjorde vi nog bättre ifrån oss än så tycker jag. Eller?
Bara att fortsätta kämpa.
Kan inte annat än säga Grattis till mina kompisar som gjorde superfina rundor.
 
Under dagen hann vi även med att prova på rallylydnad med Bambi för första gången. Vid det laget var han väldigt trött så det gick superbra. Min sambo hade lite svårt för visa skyltar bara. Därför fick Bambi nu igår följa med till klubbens öppna rallyträning. Bara Bambi dessutom. Vi lär behöva jobba på endel med det.
Första gången vi gick så fanns ingen kontakt alls utan var bara nosen i backen och dra som en idiot. Andra gången gick det MYCKET bättre. Han kan den killen om han bara har lust.
RSS 2.0