Paus

Vi har nu i några veckor haft träningspaus jag och Jason. Knappt tränat något alls utan bara tagit det lugnt. Bambi och min fästman däremot har tränat utav bara helskotta och bra går det med.
Är först nu sista veckan Jason och jag börjat komma igång igen. Men idag i detta regn har vi nu lite paus allihopa. För nu de närmaste veckorna blir det fullt upp.
 
 
Nu på fredag ska vi på en andra visning på ett litet hus. Vi ville ta med min sambos föräldrar så får dem säga vad dem tycker med.
På söndagen är det taxens dag så då ska jag och Jason visa upp vårat heelworkprogram. Hoppas verkligen att vi klarar det.
Veckan efter så är det först och främst kristi himmelfärd så någon dag är jag iaf ledig. Så då är det en inoff utställning i gubbängen. Vi är inte anmälda men förutom inoff utställning är det (om jag förstått rätt) lydnadstävling samt officiel utställning för pudlar. Hoppas att jag har rätt. Så är det fint väder kommer vi nog att åka och titta.
Sen på lördagen då är det heelwork tävling för mig och Jason. Vår första. Så nervöst.
Veckan efter så ska våran klubb ha en rallytävling. Vi ska ändå vara där och hjälpa till så jag anmälde mig och Jason. Bara att hålla tummarna.
RSS 2.0