Lydnadsträning

Så i söndags var vi för första gången i haning hundhall. Gud så fint det var. Mjuka mattor att gå på och ja väldigt fint.
Jag hade inte tänkt att köra lydnad egentligen men när alla andra var med på det så tänkte jag att varför inte. Är ju bra träning iaf. Jason överraskade mig och var otroligt följsam och duktig. Stanna medan jag gick ifrån gick inte alls bra. Han har inte gillat det sen jag gick ifrån honom i skolan för att hämta bestick. Så det får vi börja om från början med.
Men stanna under gång funkade jättebra. Sen inkallning såklart. Även lite småtrix som jag inte trott att han lärt sig än. Hade ingen aning om att han kunde dem för det var flera veckor sedan vi småtränade dem lite.
Här kommer lite bilder. Bilderna har min fästman tagit.
 

Han har rätt bra kontakt på denna bilden.
 
Idag på skolan gick vi även ett litet inofficielt BPH. Jason förvånade mig även där och gick ganska bra. Visst han stack med leksaken. Men kunde även lugna ner sig ganska snabbt på de läskiga sakerna. Han lät även läraren gå iväg med honom och röra honom utan problem. Han ville inte riktigt men efter lite övertalning så gick det. Inget gnäll eller skällande där inte. Är så stolt över honom.
 
RSS 2.0