Regn

Ja idag så regnar det till och från. Fast det är ju bra för då försvinner ju snön. Det kom en skur precis när Tintin och jag gick ut så vi tog en väldigt snabb och kort runda. Han tycker inte om regn.

Utställningen i lördags gick bra. Han uppförde sig väldigt bra även om han var lite blyg. Synd var att när det väl var hans tur så var han jättetrött. Han kom sist av fyra. Skumt var att den som vann hade typ 1dm lång päls trots att det var nedklippt klass. Jag tycker det var helt fel att den hunden skulle få vara med i den klassen. Det var trångt och blyg som jag är så vågade jag inte prata med någon och ingen pratade med mig. Utom en äldre dam som kom dit och tittade en stund och sen Markus från Jämjö han skulle ställa på uställningen i Malmö under morgondagen. Så vi kunde ha haft det trevligare. Linus min lillebror visade i barn med hund och vann fast dem var bara två. Jag säger så här att på nästa utställning så följer han inte med. Det var bara tjat. Jag skulle fråga hur han skulle visa, Tintin sprang inte tillräckligt fort när jag visade honom m.m.

Tintin var med till skolan vilket till min stora förvåning gick otroligt bra. Han morrade bara åt en hund och han träffade 5st. Inte ens ettornas hund morrade han åt. Visst han gnällde lite men morrade inte. Den enda han morrade åt var en schäfer tik men hon morrade på honom också. Jag vet inte vem som började.

Har anmält mig till en trimkurs i april så jag ska lära mig att fixa till Tintin själv vilket ska bli jättekul. Sen får jag ju ta med honom också vilket är ju såklart ännu bättre. Sen nästa vecka är det dags för en lång hundpromenad till en äng där hundarna kan få leka fritt så jag hoppas att det blir fint väder.

Kram Victoria o Tintin
RSS 2.0