SEMESTER!

Yes nu imorgon så åker vi iväg på semester. Ner till Blekinge en runda. Min fästman och Jason lämnar tyvärr mig och kaniner nere i Blekinge och sedan åker dem med svärföräldrarna och husvagnarna. Jag vill inte med av olika anledningar. Så blir väldigt tomt och lite trist men ja det får bli som det blir. Kommer att bo hos mina föräldrar så blir lugnt. Har ju mina två älskade katter att ta hand om. Är inte ofta jag får träffa dem. Sen blir det väl en runda till ullared och kanske öland. Men ja vi får se. Ska iaf bli skönt.

 Vi har idag varit och tränat agility på södra bk. Jag har inte varit sådär för att träna agility på sista tiden då jämt när vi ska iväg så händer det något. Därför funderade jag på att sluta med agility helt. Men min fästman fick iväg mig. Fick beröm och han sa det att slutar jag med agility så kan jag lika gärna packa mina väskor och åka hem. Så ni förstår att det gick bra. Duktig var han minsann på slalom och tunnel. Hopp är en annan sak. Dem är så himla höga ju. Men i slutet körde vi faktiskt först hopp och sedan tunnel och det gick otroligt bra.
 
Min fästman filmade också när vi körde slalom men vet inte hur man lägger inte film tyvärr.
Så vi får se hur mycket jag kan blogga den närmaste månaden. Ska försöka hinna med något litet. Är ju tävling till helgen i rallylydnad. Gud vad nervös man är.
RSS 2.0