Svårt att hinna med

Ursäkta dåligt med uppdatering. Tid finns liksom inte för datorn om kvällarna. Har varit mycket denna veckan och ja just nu kan man knappt ta sig till datorn. Min fästman har nämligen tröttnat på att han sina kläder i kläddkammaren så alla ligger i sovrummet just nu.
Dock har vi på skolan hunnit med både lite personsök och lite agility. Personsök var ingen hitt alls tyckte Jason. Först ska man leta efter en tråkig person (han känner henne men han gillade hellre den döda fågeln som låg bredvid henne). Sen istället så skulle han leta efter mig och då fick han panik för att jag lämnade honom. Så nej ingen kul grej enligt honom. Men agilityn gick bra. Iaf så fort han ätit upp godiset som någon lagt i en tunnel. Var ett par vinklar och ett framförbyte. Så vi känner oss ganska positiva inför nästa veckan tävling.
 
Jag går däremot och dras med nageltrång. Både min fästman och hans mamma har rotat i tån. Svärmor lyckades få bort en liten bit. Men jag ska till vårdcentralen på måndag. Dem får bannemed ge mig massa bedövning. Sen blir det nog pencillin då tån är ganska infekterad. Bara den blir bättre så är jag nöjd. Just nu är den som insvept så jag knappt kan få in den i skorna.
RSS 2.0