Årets första tävling

Igår var det då våran första tävling för i år. Jag hade inga större förhoppningar då vi knappt tränat alls på evigheter. Än mindre ett helt program.
Vår banvandring skulle vara först klockan kvar i tolv så var där vid elva. Väl där så visade sig att dem var rejält försenade. Gjorde inte så mycket för då fick jag chansen att se våra kompisar. Båda gjorde superbra jobb. Ena kompisen fick uppflytt och andra var 0,05p ifrån. Synd på så litet ifrån.
En timme efter utsatt tid så var det då banvandring. Jag hade glömt mina hörlurar hemma. Så jag lullade runt en minut innan jag gick av. Inte min grej riktigt. Sen skickade jag ut sambon med Jason medan jag sprang på toa. Var nummer två så var att snabba på lite kände jag.
Medan nummer ett var inne och körde så satt vi intill och bara myste och han fick lite korv. Tränade lite smått bara ligg. Sen medan domarna höll på så gick vi in och tog lite smått bara. Han verkade väldigt villig och med. Bra tecken kände jag.
När vi gick över bandet in på plan så förde jag in honom mellan mina ben så jag hade honom på plats redan. Så startade vi. Första delen gick super och jag bara njöt. Sen när vi skulle gå över till delen där han skulle gå fot så började han virra runt med nosen i baken. Fick tillslut in honom på vänster sida och då gick det bättre.
När vi kom ut på plan så blev vi överrösta med grattis från våra kompisar. Jason fick dessutom massa godis. Så stolt över honom. Så var det bara nervös väntan kvar.
Min kompisar hade snart gått in på hundaktiv och fått reda på resultatet. 22.70 personbästa och långt över bästa dessutom. Tyvärr fick vi inte så mycket poäng som vi behövde på ena delen. Inte mycket ifrån dock. Ena domaren gav oss dessutom 8 på tolkning av musiken samt 7.9 på innehåll. Känns lite overkligt. Måste jobba på samarbetet. Hade han bara klarat fotdelen så hade vi fått uppflytt. Så bara att köra vidare. Ev så blir det en tävling med i februari.
Tyvärr ingen film. Har inte listat ut hur man sätter ut det här ännu.
RSS 2.0