Midsommar

Glad Midsommar! Det har varit soligt nästan hela dagen. Tintin och jag fick skjuts till tjurkö för att kunna fira midsommar enligt traditionerna. Det var jätteskönt. Stod och snackade med min syssling som nog mest var intresserad av Tintin som var jättefin i sin midsommarkrans. Och han drog många blickar till sig.
Han morrade bara åt en hund en söt liten cocker som var misstänkt lik en hund som han inte gillar på skolan.

Sen igår var jag på lövmarkaden. Köpte nytt koppel och halsband. Har länge velat ha ett mjukare koppel. Fanns bara i blått tyvärr så det blev nytt halsband också. Så Tintin ser mig manlig ut nu och han är mycket söt i det. Sen en reflexväst som visserligen var lite liten men den funkar.

Vi var också hos veterinären igår. En ny veterinär. Mamma ställde såklart tusen frågor i början så efter det så var det till henne veterinären riktade sig till. Hallå det är min hund jag är faktiskt ägaren. Det är problemet med att vara yngre innan litar på mig när jag säger att jag är ägaren. Vi skulle ta blodprov för att se om han var allergisk. Däremot skulle det göras på måndag eftersom det är långhelg. Sen fick vi nytt foder också för hyperallergiska. Hoppas att han tål detta nu.

Mvh Victoria och Tintin

RSS 2.0