Hundig helg

Har varit mycket hund de senaste veckorna. Förra helgen var vi på Kista Mässan. Bambi skulle ställas ut och Jason tävla i rallylydnad.
Först ut var Jason. Han gick så fint utanför banan men så fort vi kom in var det nosen i baken. Dock så satte han när han skulle och så. Sen var det Bambi som blev visad av sin ägare. Han uppförde sig bra men fel domare. Han fick enbart good. Men han lär ta tid på sig att bli klar i kroppen. Han är så ung.
 
 Sen samma dag så kom min släkt från Blekinge. Sex pers i vår lilla lägenhet var ingen höjdare kan jag säga.
Sen i veckan så var det dags för min och Jasons första riktiga agilityträning för i år. Gick bra men vi var lite smått ringrostiga eller ja rejält ringrostiga. Men vi hade inte rätt känsla. Agility har jag alltid gillat men nej inte denna gången. Vet inte vad som hände.
 
Så igår var det dags för Bambis MH. Nervöst minst sagt. Min fästman skulle gå med honom. Han var femte hund ut. Det gick super. Visst lite kvarstående rädsla hade han och lite små orolig men som sagt så är han ung och galen. Men super på leken och även skotten. Han greppade även leksaken men tyvärr efter tiden slutat. Så vi är otrolig nöjda. Nu är han dessutom avelsklar.
 
Så två otroligt trötta hundar har vi här hemma.
RSS 2.0