Jason sjuk

 
 
Ja innan jag går in på tävlingarna som var för flera veckor sedan så kan jag meddela att Jason gått och fått fukteksem troligen. Vi fick åka in akut till veterinären och dem var inte helt säkra på vad det var. Men han behandlas för fukteksem och det funkar bra.
Detta dök på bara sådär en morgon. Kvällen innan hade han haft en liten plätt med päls som var borta och jag trodde vi skulle klara det hemma. Men när jag såg detta så åkte vi in direkt.
Såhär ser det ut nu så det är en stor förbättring. Men det kliar ju fortfarande så han går med tratt. Hopplöst säger jag bara.
 
Sambon har iaf nu äntligen debuterat i rallylydnad med Bambi. Gick sådär. Dem fick väl 45p. Bambi gjorde allt han skulle men han nosade mellan varje skylt. Visade sig sedan att en löptik var på tävlingen. Även vår kompis hane nosade mycket. Vilja gick superbra. De sista två skyltarna tyckte hon var tråkiga så då la hon av. 38p och det är jag väldigt nöjd med för hon satte sig där hon skulle även om det kanske var lite snett.
 
Sen någon vecka senare skulle Jason tävla i htm. Trodde verkligen att det var vår tur att få uppflytt nu. Jason var jättetaggad. Lite för taggad för så fort vi kom in på planen så rusade han runt. In på plats och jag startade musiken. Han bara ta några steg så var han igång igen. Så höll det på under hela tiden. Fick honom och hann göra lite innan han rusade igen. Ena domaren skrev att han var söt och hade väldigt roligt och att jag var tålmodig. Kul det visserligen. Ja huvudsaken är att han har roligt men han kan väl ha roligt med mig och göra rätt.
 
Det var sista tävlingarna för i år. Ska till hundmässan men missade att anmäla tyvärr. Anmäler ev Vilja till rally i kista hallen efter nyår. Beror lite på om eller när hon börjar löpa. Hon är även anmäld till en endagskurs i nosework. Men Jason tycker att hon luktar väldigt gott just nu så undrar om hon inte ska börja löpa. Lagom till kursen liksom. Annars får ju Jason följa med om han är friskt då. Har inte större lust att ha med Bambi så det är i värsta fall.
RSS 2.0